Bouw

Misschien heb je al wel vernomen dat er bij de Chiro gedroomd wordt van een nieuwe huisvesting in de Withofstraat.

De huidige lokalen dateren van 1967 en 1972 en hebben hun beste tijd gehad.

Om deze dromen in praktijk om te zetten is er een ondersteunende VZW opgericht om heel het bouwproject te begeleiden.

Op deze pagina willen we alle geïnteresseerden zo veel mogelijk informeren, of verder helpen.

Groetjes,
Het Bouwteam

Soepslag 2017

Het nieuwe chirolokaal in de Withofstraat is een feit en mag gezien worden. Om dit lokaal verder af te betalen gaat VZW Bochizon nogmaals een soepslag organiseren. Gedurende  5 zaterdagen in het najaar zal er een soepverkoop plaatsvinden.  Telkens zal er een andere  lekkere soep van verse groenten verkocht worden waaronder een extra kerst-feestsoep op 23/12/17 (een soep om duimen en vingers af te likken)

De soep zal alleen gekocht kunnen worden door middel van inschrijving zodat we het aantal verkochte liter soep op voorhand kennen.

Wok á volonté

Op 4 maart 2017 organiseert VZW Bochizon "WOK Á VOLONTÉ" ten voordele van de nieuwe chirolokalen.
We starten om 17u, en de keuken blijft open tot 21u om u verschillende lekkere wokgerechten aan te bieden.
Daarna kan u nog rustig nagenieten van onze bodega, of uw dansbenen losgooien op het Carnavalbal van chiro Zonderschot.
Inschrijven kan met het bestand hierbij gevoegd.

Soepslag

Ten voordele van de bouw van een nieuw chirolokaal in de Withofstraat.

VZW Bochizon gaat een soepslag organiseren. Gedurende 4 zaterdagen in het najaar zal er een soepverkoop plaatsvinden.  Telkens zal er een andere lekkere soep van verse groenten verdeeld worden. De soep zal alleen gekocht kunnen worden doormiddel van inschrijving zodat we het aantal verkochte liter soep op voorhand kennen.

De soep wordt in plastiek liter potten aangeboden aan de prijs van 4€ per liter. De soep is vers en kan bijgevolg nog in de diepvriezer bewaard worden.

Helpers Euro 2016

Kom ook mee helpen op het evenement van VZW Bochizon en Supportersclub de Baar en steun zo ook het bouwproject van chiro Zonderschot.
Hieronder vint u de shiftenlijsten, en op welke dag er nog volk kan komen helpen.
Indien u ook mee een shift wil doen, kan u ons contacteren op onderstaande gegevens
Rikke Heremans: 0496/25 88 39 - Rikke.heremans@hotmail.com

Alvast bedankt
Steven, Jo, Wim, Joost, Marino, Dieter, Kirsten en Rikke

Breekfeest

Komende zaterdag nemen we afscheid van onze lokalen die al meer dan 30 jaar onze leden droog houden.

Kom allen eens een kijkje nemen.

Soepslag

Ten voordele van de bouw van een nieuw chirolokaal in de Withofstraat

VZW Bochizon gaat een soepslag organiseren. Gedurende 4 zaterdagen in het najaar zal er een soepverkoop plaatsvinden.  Telkens zal er een andere lekkere soep van verse groenten verkocht worden.

T-shirts kopen

Tijdens de loopkoers zullen er op zondag 09/08 Bochizon T-shirts verkocht worden.

Indien deze moeten besteld worden, zullen deze op zondag 16/08 terug te koop zijn  op de loopkoers.

De mensen die al T-shirts hebben besteld, maar nog niet gekregen, kunnen deze ook komen afhalen op zondag 09/08 of zondag 16/08.